AK Parti'den Kan Bağışına Tam Destek - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA

AK Parti’den Kan Bağışına Tam Destek

Bu haber 08 Eylül 2021 - 14:39 'de eklendi ve 640 İzlendi kez görüntülendi.

Osmaniye Devlet Hastanesi önünde kurulan kan bağışı konteyneri önünde bir araya gelen AK Partililer kampanyaya destek olmak için kan verdiler.

Türkiye Geneli’nde Korona Virus yasakları nedeniyle kan stoklarının azaldığını belirten Kızılay, Kan Bağışı etkinliklerine hız verdi.

Önceki Osmaniye Kızılay Şubesi’nin başlattığı Kan Bağışı Kampanyası’na da AK Parti’den büyük destek geldi.

AK Parti'den Kan Bağışına Tam Destek

Osmaniye Devlet Hastanesi önünde kurulan kan bağışı konteyneri önünde bir araya gelen AK Partililer kampanyaya destek olmak için kan verdiler.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun önderlik ettiği kampanyaya çok sayıda partili katılırken, Kızılay Şube Başkanı Mehmet Meke, Devlet Hastanesi Baş Hekimi Orhan Erol, Devlet Hastanesi Müdürü Mustafa Şahin, çok sayıda Kızılay ve sağlık personelleri de destek verdiler.

MÜCAHİT DURMUŞOĞLU: Herkesi Kızılay’a Kan Bağışlamaya Çağıyorum.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu kan bağışı sonrasında gazetecilere kan bağışı ile ilgili kısa bir demeç verdi. Durmuşoğlu; “Yaşanan pandemi sürecinde kan stoklarının azalmasıyla Kızılayımız kan bağışı kampanyalarını arttırdı ve hızlandırdı. Bu mesele hayati bir meseledir. İnsani yönüyle düşünüp, kan bağışını periyodik olarak sık sık yapmalıyız. Unutmamalıyız ki, kan üretimi sadece insan vücudu olan yegane unsurdur. O sebeple bu konuda hassasiyet gösteren tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

SEYDİ GÜLSOY: Kan Bağışı Hayat Kurtarır.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy’da kan vermenin önemine değinerek; “1868 yılından bu yana Türk insanının hep yanında olan Kızılayımız, kan ihtiyacını karşılayan yegane kurumdur. Yaşanılan pandemi süresince kan bağışında yaşanılan düşüşten ötürü stoklardaki azalmalara dikkat çeken kurumun düzenlediği kampanyaya destek vererek örnek teşkil etmek istedik. Tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile kan bağışında bulanabilirler. Hijyen kurallarına tam riayet edilen bir ortamda steril aletlerle alınan kanların bir hayat kurtardığını unutmayalım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.