Galatasaray'a Halil'den kötü haber geldi - Haber YanındaHaber Yanında

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Galatasaray’a Halil’den kötü haber geldi

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir yandan Gedson Fernandes diğer yandan da Halil Dervişoğlu transferi için tüm kozlarını oynamaya başladı.

Bu haber 14 Ağustos 2021 - 14:04 'de eklendi ve 201 İzlendi kez görüntülendi.

Halil Dervişoğlu’nun transferi için Brentford’a kiralama ve satın alma opsiyonlu teklif sunan Galatasaray’ın bu teklifi İngiliz kulübü tarafından kabul edilmedi.

ÖNCE KİRALA, SONRA AL

Brentford’a 1.5 milyonluk kiralama bedeli ve 5 milyon euroluk da satın alma opsiyonu teklif eden Galatasaray’ın bu teklifi İngiliz kulübü tarafından “direkt satış” talep edilerek geri çevrildi.

7 MİLYON EURO İSTENİYOR

Galatasaray’dan direkt 7 milyon euro bonservis bedeli talep eden ve bu sezon kiralama seçeneğini devre dışı bırakan Brentford, 7 milyon eurodan aşağıya bir rakamın kabul edilmeyeceğini iletti.

İNAT KIRILACAK MI?

Transferin son gününe kadar dengelerin değişeceğine inanan Galatasaray Yönetimi, Brentford’un inadını kırarak Halil transferine nokta koymak istiyor.

(Sporx)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig